H1Z1 is in ontwikkeling bij Sony Online Entertainment en deze first person MMO, waarin je het opneemt tegen hordes zombies, moet ergens in de toekomst gaan verschijnen voor de PlayStation 4. Een exacte releasedatum weten we nog niet en het is alweer een tijdje stil rondom de game. Tot nu, want we hebben weer verse beelden van H1Z1 voor je.

Allereerst is er een gameplay demo van tien minuten. Dit is de demo die de ontwikkelaar liet zien op de E3 en in deze video wordt de basis van de game laten zien. Vechten, voorwerpen maken met gevonden items, het dynamische weersysteem, alles komt aan bod.

Naast de gameplay demo hebben we ook nog gloednieuwe screenshots van H1Z1. Deze vier screenshots tonen een landschap, volledig bedolven onder een dik pak sneeuw. Immers, H1Z1 krijgt een dynamisch weersysteem en hier valt sneeuw dus ook onder. We zijn dan ook erg benieuwd of zulke omstandigheden effect gaan hebben op de gameplay, maar dat is natuurlijk nog even afwachten. Bekijk de screenshots hieronder.