Watch_Dogs is alweer enige tijd uit en hoewel het een game is vol met content, zoals natuurlijk het hoofdverhaal, de vele zijmissies en de multiplayer, kan het zijn dat je al aardig ver bent. Dan hebben we goed nieuws voor je, want vandaag verschijnt er nieuwe downloadbare content met daarin een aantal nieuwe missies. Deze content zal gratis te downloaden zijn voor bezitters van de Season Pass.

Het Acces Pack dat vandaag verschijnt bevat nieuwe missies, wapens en kleding. In de missie genaamd ‘The Palace’ moet je een paleis van een internet magnaat infiltreren. Zijn database bevat informatie van duizenden mensen waaronder die van Aiden en DedSec. Jij moet daar de data wissen en de magnaat uitschakelen.

Verder heb je wat betreft missies nog ‘Signature Shot’ en ‘Breaktrough’. In de eerste moet je een biometrisch wapen zien te bemachtigen dat Chicago is binnengesmokkeld. In Breaktrough moet je voorkomen dat de leden van de Chicago Club elkaar ontmoeten.

Als laatste krijg je ook nog de beschikking over nieuwe perks en de kleding bestaat uit een vijftal nieuwe kostuums. Kortom, aardig wat verse content. Hoeveel deze uitbreiding los gaat kosten is nog niet bekend, maar daar zullen we later op de dag bij de wekelijkse PlayStation Store update achter komen.