Trials Fusion verscheen alweer een tijdje terug, in april om precies te zijn. Het is mogelijk om de game los te kopen, maar je kan Trials Fusion ook gelijk in combinatie met de Season Pass kopen. Het was al bekend dat je met de Season Pass zes DLC pakketten gratis kan downloaden. Ontwikkelaar RedLynx heeft nu de eerste details van deze DLC bekendgemaakt.

Het eerste pakket draagt de naam Riders of the Rustlands en zal op 29 juli te downloaden zijn. Met dit pakket gaat de game terug naar de industriële omgevingen en het pakket zal een hoop nieuwe content toevoegen. Met Riders of the Rustlands krijg je namelijk tien nieuwe tracks, 18 nieuwe uitdagingen, vijf nieuwe trophies en een hoop nieuwe objecten voor de track editor. De Riders of the Rustlands DLC zal ongeveer vijf euro gaan kosten wanneer je de Season Pass niet in je bezit hebt.

Naast de informatie over het eerste DLC pakket werd er ook gelijk al wat medegedeeld over het tweede pakket. Deze DLC zal gaan verschijnen onder de naam Empire in the Sky en het speelt zich af op een zwevend eiland. Dit pakket moet ergens in de zomer gaan verschijnen.

De ontwikkelaar werkt naast de zes grote DLC pakketten ook nog aan gratis updates voor Trials Fusion. Zo werd er een paar weken geleden bijvoorbeeld een nieuwe feature toegevoegd en ook zal er ergens in de toekomst een multiplayer modus aan de game worden toegevoegd.