Enige tijd terug werden de prijzen van het huren van games via PlayStation Now bekend. Dit zijn geen definitieve prijzen, maar dit werd wel zo geรฏnterpreteerd en het gevolg was een stortvloed aan kritiek. Met name omdat het te hoog is.

Hoe de uiteindelijke prijsstelling zal zijn is afwachten, maar via NeoGAF gebruiker Bastion horen we nu dat aangekochte PSN games mogelijk gratis te streamen zijn via PlayStation Now. Volgens Bastion is dat momenteel ook het geval in de PlayStation 3 beta versie.

Daarin staat bij games die mensen al bezitten een icoontje wat aangeeft dat de game gekocht is. Op de PlayStation 4 is dat niet het geval, maar dat kan er mee te maken hebben dat de beta versie op die console wat verouderd is ten opzichte van de PlayStation 3 versie.

Of aangekochte games (via PSN) straks ook daadwerkelijk gratis te streamen zijn via PlayStation Now is afwachten, maar het zou wel zo prettig zijn en het maakt de service ook gelijk erg aantrekkelijk. Je hoeft immers die games niet eerst te downloaden en te installeren waardoor je ruimte op je hardeschijf over zal houden.