Over een paar maanden kunnen we weer aan de slag met een nieuw deel in de Borderlands-franchise. Borderlands: The Pre-Sequel zal dan namelijk verschijnen voor de vorige generatie consoles en de PC. De game zal zich afspelen op de maan en vertelt het verhaal van Handsome Jack.

Bij de aankondiging van Borderlands: The Pre-Sequel waren toch behoorlijk wat gamers teleurgesteld om het feit dat de game alleen naar de vorige generatie consoles zal komen. Een versie voor de PlayStation 4 is dus niet in de maak. De ontwikkelaar van de game heeft nu echter laten weten dat een eventuele versie voor de huidige generatie consoles niet uitgesloten is.

In een interview met GRTV liet Matt Armstrong, Borderlands franchise director, weten dat de ontwikkelaar een Borderlands: The Pre-Sequel versie voor de PlayStation 4 en Xbox One zal overwegen, mits de belangstelling van de fans groot genoeg is.

Voor nu is het dus gewoon nog afwachten, maar de kans is dus wel aanwezig dat Borderlands: The Pre-Sequel naar de PlayStation 4 komt. Vooralsnog staat de game dus alleen op de planning voor de PS3, Xbox 360 en PC, voor een release in oktober. Voor meer informatie over Borderlands: The Pre-Sequel en onze bevindingen kun je bij onze preview terecht.