Screenshots, boxart en releasedatum van FIFA World Cup 2010

Ben je nog lekker druk bezig met FIFA 10 en al je tricks aan het uitvoeren in de mooiste stadions, maar je hebt nog geen bericht dat je mee mag naar het WK in Zuid-Afrika? Dan hebben we goed nieuws voor jullie, want EA Sports heeft vandaag hun nieuwste voetbalgame aangekondigd. Aankomende zomer komen ze namelijk met FIFA World Cup 2010 op de proppen, zodat jij in elk stadion in Zuid-Afrika je skills kan laten zien en de mooiste doelpunten kan maken.

Deze game richt zich natuurlijk op het aankomende Wereldkampioenschap Voetbal in Zuid-Afrika. In FIFA World Cup 2010 kan jij één van de 199 landen kiezen die heeft meegedaan aan de kwalificatierondes voor dit toernooi en zelf proberen te kwalificeren, om zo uiteindelijk mee te doen aan het toernooi zelf.

FIFA World Cup 2010 bevat ook voor het eerst een volledig online toernooi waaraan je mee kan doen. De game komt in Amerika op 27 april uit en wij in Europa moeten wachten tot de 30ste. Bekijk hieronder gelijk de eerste screenshots van FIFA World Cup 2010.

[nggallery id=227]

5 reacties

 1.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  Hij kan nog mooier 😉

 2.    260 XP
  AngelEmiel's avatar

  lelijk

 3.    67 XP
  rogier94's avatar

  Ik vond ek 2008 ook niet echt succes! En Nederlands elftal zit nu ook gewoon in fifa 10

 4. Anoniem -   
  Jeroen's avatar

  Ze hadden beter downloadable content kunnen uit brengen van rond de 15 euro, want al die teams zitten al in fifa10..

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Zal vast wel een demo van komen. Maar ik blijf gewoon lkkr met FIFA10 spelen