E3 demonstratie Borderlands: The Pre-Sequel met commentaar

Op de E3 werd er aan de pers een presentatie getoond van Borderlands: The Pre-Sequel en nu hebben Gearbox Software en 2K Australia deze ‘presentatie’ ook voor het publiek beschikbaar gemaakt met commentaar van de makers. De demonstratie speelt zich af op de maan Pandora, waar er weinig zwaartekracht is en de locatie allerlei voordelen biedt tijdens de gevechten zoals geisers die je metershoog de lucht in schieten.

In de hoofdrollen hebben we allereerst de heren Joel Eschler en James Lopez, beide producenten maar de één voor 2K Australia en de ander voor Gearbox Software. Zij becommentariëren het hele gebeuren dat ongeveer dertien en een halve minuut duurt. De andere twee hoofdrollen zijn in de eerste plaats weggelegd voor Wilhelm the Enforcer, die later wordt bijgestaan door Athena the Gladiator. In de video worden we volledig bijgepraat over het gebruik van wapens, skills, de personages en de desbetreffende locatie.

Borderlands: The Pre-Sequel speelt zich af tussen de eerste Borderlands en Borderlands 2 en richt zich op de opkomst van de antagonist uit het tweede deel die we beter kennen als Handsome Jack. De game moet verschijnen op 17 oktober voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Een port naar de huidige generatie wordt overigens niet uitgesloten en meer lees je in onze hands-on.

Boxshot Borderlands: The Pre-Sequel

Borderlands: The Pre-Sequel

Releasedatum:
17-10-2014
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
2K Games
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1. crew Redacteur -    2015 XP
  WJayW's avatar

  Foutje in de titel, demontratie is natuurlijk niet goed he 😛

  Anyway, waarom heeft de ontwikkelaar er dan überhaupt voor gekozen om de presentatie voor de pers te houden en niet gewoon voor iedereen als je het toch later weer vrijgeeft? Beetje omslachtig in mijn optiek…maar goed.

 2. Anoniem -   
  84.196.38..xxx's avatar

  Dit konden ze net zo goed als dlc geven, lijkt mij gewoon borderlands 2 in space.

 3. crew Management -    2136 XP
  Rastapopulos's avatar

  @WJayW: Dom foutje haha, gefixt 🙂

2K kondigt Borderlands Triple Pack aan voor de PS3
Bekijk hier de trailer van de Claptastic Voyage DLC voor Borderlands: The Pre-Sequel
Claptastic Voyage DLC komt op 24 maart naar Borderlands: The Pre-Sequel
Lady Hammerlock voegt zich deze week aan de cast van Borderlands: The Pre-Sequel toe