Klaar met Heavy Rain na één keer uitspelen? Dacht het niet!

Heavy Rain komt steeds dichterbij voor ons. Het duurt niet lang meer of je kunt eindelijk op speurtocht naar de Origami Killer met deze PlayStation 3 exclusive. Maar als je denkt dat je klaar bent met de game na één keer uitspelen, dan heb je het bij het verkeerde eind.

Zoals jullie wel weten gaat het om keuzes maken in Heavy Rain. Jij bepaalt hoe de game verloopt en daar hebben ze bij Sony en Quantic Dreams natuurlijk goed over nagedacht hoe ze het met de trophies doen. De meeste trophies zijn verborgen, omdat deze spoilers kunnen bevatten en jou kunnen beïnvloeden voor het verloop van de game.

Niet alleen dat, want je moet de game ook meerdere malen uitspelen als je alle trophies wilt behalen. Dit komt logischerwijze door de keuzes die jij in de game maakt en er trophies zijn die je op een andere manier of door een andere keuze kan behalen, aldus een woordvoerder van Sony tegenover The SixthAxis.

“They vary for your different choices and it would be a bit of a spoiler to know them in advance. You will need to play through multiple times to get them all, because different choices result in different Trophies.”

6 reacties

 1.    542 XP
  niels's avatar

  dat is wel vet.. denk ik… >.<

 2.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  Ik zou het zoiezo vaker uitspelen 😛

 3.    3780 XP
  jimke1's avatar

  dat moeten medere game s ook doen dan blijft de fun heel goed in de game 🙂

 4.    16 XP
  SaffraaN's avatar

  Whehe. Ik vind het 1maal uitspelen van een game vaak al lastig genoeg?

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  maar als de trophies verborgen zijn dan weet je niet welke keuzes je moet maken op een bepaalde trophie te halen 😛 Dus laat ergens 4 verschillende keuzes zijn voor het verloop van het verhaal, naja succes iedereen 😀

 6. Anoniem -   
  ro's avatar

  dit is natuurlijk niks,

  op den duur lekken de trophies op internet en weet je ze toch wel allemaal te vinden.

  bovendien denk ik dat je na de 1e x uitspelen wel genoeg hebt en je meer gaat button bashe om snel door de keuzes heen te rammen.

  maar wel origineel bedacht 52 secret trophies.