Heavy Rain komt steeds dichterbij voor ons. Het duurt niet lang meer of je kunt eindelijk op speurtocht naar de Origami Killer met deze PlayStation 3 exclusive. Maar als je denkt dat je klaar bent met de game na één keer uitspelen, dan heb je het bij het verkeerde eind.

Zoals jullie wel weten gaat het om keuzes maken in Heavy Rain. Jij bepaalt hoe de game verloopt en daar hebben ze bij Sony en Quantic Dreams natuurlijk goed over nagedacht hoe ze het met de trophies doen. De meeste trophies zijn verborgen, omdat deze spoilers kunnen bevatten en jou kunnen beïnvloeden voor het verloop van de game.

Niet alleen dat, want je moet de game ook meerdere malen uitspelen als je alle trophies wilt behalen. Dit komt logischerwijze door de keuzes die jij in de game maakt en er trophies zijn die je op een andere manier of door een andere keuze kan behalen, aldus een woordvoerder van Sony tegenover The SixthAxis.

“They vary for your different choices and it would be a bit of a spoiler to know them in advance. You will need to play through multiple times to get them all, because different choices result in different Trophies.”