Stel je vraag aan de schrijver van Assassin’s Creed I & II

Het lijkt misschien makkelijk, een game maken en laten uitkomen en deze tot een succes weten te maken. Maar als je logisch nadenkt, worden de games net als films en boeken gewoon geschreven. Een verhaal is niet altijd goed en dat is te merken ook, maar het verhaal van de Assassin’s Creed franchise kunnen we wel een succes noemen.

Corey May is de schrijver van de eerste twee delen van Assassin’s Creed en heeft goed werk afgeleverd. Maar heb jij nou altijd al een vraag willen stellen aan deze man? Dan is morgen je kans, want op de officiële Facebook pagina van Ubisoft is hij morgen op de 28ste te gast en kan jij tussen 4 en 5 PM EST, dat is bij ons van 10.00 uur tot 11.00 uur ’s ochtends, je vraag stellen.

Surprise! This week’s Guest Speaker will be: Corey May (Scriptwriter – Assassin’s Creed I and II))! He’ll be here live to answer your questions this Thursday, January 28th, from 4-5PM EST.

5 reacties

 1. crew Redacteur -    748 XP
  Larssonio's avatar

  Tsjah, sommige mensen moeten dan naar school he.. xD

 2.    1106 XP
  ferrariking's avatar

  @Larssonio: of werk 😛

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  oeoeoeoeo zoveel vragen 😛 , ben dan vast niet thuis.

 4.    473 XP
  mickje12's avatar

  Zo goed verhaal vind ik in Assassin’s Creed niet inzitten…
  Begrijp me niet verkeerd, ik ken wel slechtere, en ik ken ook genoeg mensen die het wel een leuk verhaal vinden, maar ik vond het een beetje tegenvallen, vooral deel 1. Bij deel 2 was het wel een stuk beter.

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  wanneer komt deeltje 3 zal ik ff vragen