Ja, je leest het goed. Nadat we recent nog meldden dat Beyond: Two Souls mogelijk voor de PlayStation 4 uit gaat komen, lijkt het er nu op dat we weer een game aan de steeds groter wordende lijst van remakes kunnen toevoegen.

Retailer Tesco heeft namelijk Dark Souls II in het assortiment opgenomen voor de PlayStation 4 en Xbox One. De ontzettend moeilijke game verscheen eerder dit jaar voor de vorige generatie consoles en de PC. Er waren meteen al fans die klaagden dat de game niet voor de nieuwe generatie consoles uit zou komen, dus wie weet hebben die nu geluk.

Tesco vermeldt op de pagina niet al te veel over de game. Er staat een releasedatum van 31 december 2014 genoemd, maar dit zal waarschijnlijk een placeholder zijn. Het suggereert overigens wel dat Dark Souls II dit jaar nog moet verschijnen voor de PlayStation 4.

From Software, de ontwikkelaar van Dark Souls II, werkt op dit moment druk aan Bloodborne, de recent aangekondigde PS4-exclusive. Het is verder niet bekend of dit betekent dat een andere studio voor de mogelijke PS4-port van Dark Souls II zorgt. Zodra er iets wordt bevestigd, laten we het je uiteraard weten.