Op de afgelopen E3 werd de singleplayer van Call of Duty: Advanced Warfare uit de doeken gedaan. We kregen de eerste gameplay te zien en daardoor hebben we al een goed beeld kunnen vormen van hoe de shooter zal gaan spelen. Het draait elk jaar bij Call of Duty echter wel het meest om de multiplayer en daarover is tot nu toe nog helemaal niets bekend. Daar zal snel verandering in komen, zo blijkt.

De multiplayer van Call of Duty: Advanced Warfare zal namelijk speelbaar zijn voor het publiek op de Gamescom. Deze gamebeurs wordt van 13 augustus tot en met 17 augustus gehouden in het Duitse Keulen. Wanneer je de Gamescom bezoekt zal je dus bij de eerste groep mensen horen die de multiplayer van de game kan spelen.

Het is verder niet bekend hoeveel maps en modi er speelbaar zijn, maar dat je de multiplayer kan spelen is dus een feit.  Wanneer er meer bekend wordt gemaakt over de multiplayer van Call of Duty: Advanced Warfare lees je het natuurlijk op onze site. Een deel van onze redactie zal aanwezig zijn op de Gamescom en zij gaan uiteraard ook de game spelen dus binnenkort meer over Call of Duty: Advanced Warfare.