Need for Speed is dé racefranchise van EA en deze franchise vond eerder dit jaar zijn weg naar het witte doek onder de gelijke naam Need for Speed. In deze film spelen Aaron Paul en Dominic Cooper de hoofdrol dat draait om wraak, mooie auto’s en natuurlijk spectaculaire achtervolgingen.

De film komt vanzelfsprekend ook op DVD en Blu-ray uit en om dat te vieren mogen we in samenwerking met Entertainment One twee keer een Blu-ray versie van de film weggeven. Om kans te maken op één van de twee Blu-ray’s van Need for Speed dien je enkel de onderstaande vraag even te beantwoorden.

Vraag: Aaron Paul speelt in Need for Speed de rol van…?

Meer over de film zie je in onze (bovenstaande) videoreportage van de première van de film eerder dit jaar of check hieronder de trailer.

Belangrijk: Om mee te doen dien je het goede antwoord in te zenden en neem daarbij rekening met de onderstaande stappen. Stuur ook even je PSX-Sense nickname mee.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Need for Speed'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Entertainment One Benelux zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 27 augustus 2014. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Entertainment One Benelux.