Killzone: Shadow Fall en Knack waren twee leuke launchgames voor de PlayStation 4, maar als jij ze nog niet hebt, dan hebben we goed nieuws. In samenwerking met Sony PlayStation mogen we nogmaals twee keer een set van beide games weggeven.

Om mee te doen dien je deze keer creatief te zijn. Vertel ons waarom jij een van de twee pakketjes met games moet winnen. Hoe jij dit doet mag je geheel zelf weten. Je mag een overtuigend verhaal schrijven, een prachtig gedicht, een beeld boetseren, een video maken enzovoort.

Stuur jouw inzending in, maar volg hierbij wel de onderstaande stappen. Stuur ook even je PSX-Sense nickname mee!

Meer over Killzone: Shadow Fall lees je in onze review, die kun je hier vinden. De review van Knack kun je hier vinden.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Killzone Knack'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 augustus 2014. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.