Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX zal later dit jaar verschijnen voor de PlayStation 3 en deze collectie bevat oude Kingdom Hearts games, maar dan voorzien van een mooi HD jasje. Op de E3 speelden wij de game al en in onze hands-on preview kan je lezen dat het goede origineel nu gewoon nog mooier en beter is.

Op het PlayStation Blog is nu meer informatie over de game bekendgemaakt. Deze keer gaat het om een speciale editie van de game. Wanneer je Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX namelijk reserveert, zal je een gratis upgrade naar de Limited Edition krijgen. Deze Limited Edition zal naast de game een zogeheten Disney collectible pin badge bevatten. Hierop staan Sora en Mickey Mouse afgebeeld.

Hoewel de Limited Edition verder geen extra’s bevat is het toch erg leuk, al helemaal voor de echte verzamelaars natuurlijk. Als je bovendien bedenkt dat de Limited Edition je verder niet meer geld kost, is het al helemaal een leuke deal. Er wordt echter wel genoemd dat er niet erg veel van deze Limited Editions beschikbaar zullen zijn. Als jij dus zeker wil zijn van jouw exemplaar, is het handig om Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX zo snel mogelijk te reserveren.

Naast deze informatie werden er ook nog veel nieuwe screenshots vrijgegeven. Bekijk ze hieronder.