De Gamescom verschijnt langzaam maar zeker aan de horizon en naarmate dat evenement dichterbij komt, duiken er ook steeds meer geruchten op over mogelijke onthullingen op de beursvloer. Zo is er onlangs een gloednieuwe website live gegaan – youve-been-chosen.com – met een behoorlijk onheilspellende boodschap:

“The time is near. They are watching. Your power is rising. Cologne, Germany. You’ve Been Chosen. Watch the new ‘Nightmare’ teaser from BioWare. Sign up for the latest updates.”

De teaser wist alvast onze aandacht vast te houden. Je kan het filmpje hieronder bekijken. De kans is groot dat het om een nieuwe IP gaat, en wel één die de naam “Shadow Realms” draagt. Deze titel werd namelijk door Videogamer.com in een teaser e-mail aangetroffen en werd een tijdje geleden ook door EA als trademark vastgelegd.

Shadow Realms of niet, het lijkt in ieder geval niet meer dan logisch dat BioWare het project officieel zal onthullen op de Gamescom. Met succesverhalen als Dragon Age en Mass Effect op zijn palmares, kan de ontwikkelaar hoe dan ook op heel wat  anticipatie rekenen. Onze interesse is dus zeker gewekt. En die van jullie?