De afgelopen dagen was ontwikkelaar Naughty Dog al druk aan het teasen wat de fotomodus in The Last of Us: Remastered allemaal kan. Zo zagen we eerder al een prachtig screenshot wat met deze modus gemaakt is. Daarbij werd beloofd dat we in de komende dagen meer informatie zouden krijgen. Naughty Dog heeft die beloften waargemaakt, want bovenstaande video is vrijgegeven.

In deze video neemt Jeff Negus van Naughty Dog alles wat je van de fotomodus moet weten met je door. Hij laat je precies zien hoe je de fotomodus moet starten en wat je er allemaal mee kan. Zodra je de fotomodus hebt geactiveerd bevriest het scherm en kan je je foto net zo maken als jij wilt. De camerahoek, zoom, speciale effecten en nog veel meer; alles is aan te passen. Wanneer je klaar bent met het bewerken, kan je via de Share-knop op de Dualshock 4 je foto direct delen.

Op het einde van de video zien we nog enkele prachtige creaties die je met de fotmodus van The Last of Us: Remastered kan maken. Negus vermeldde wel dat de fotomodus niet beschikbaar is tijdens cut-scenes en sommige andere stukken in de game.