In april werd SHAREfactory uitgebracht voor de PlayStation 4 en hiermee is het mogelijk om je video’s te bewerken op de console. De software is ontwikkeld door het team dat ook Sony Vegas (video-edit programma) heeft gemaakt, maar voor de PlayStation 4 hebben ze expres de toegankelijkheid vooropgesteld, zodat je gemakkelijk met je controller je video’s kan bewerken.

SHAREfactory is een succes en Sony komt daarom met een nieuwe update die morgen beschikbaar zal zijn. Deze nieuwe update bevat de nodige extra mogelijkheden voor het programma. Daarnaast bevat het ook nog een aantal verbeteringen naar aanleiding van feedback vanuit de community.

  • The Last of Us thema – Er worden een aantal custom thema’s gebaseerd op The Last of Us toegevoegd. Dit zijn zoal 39 nieuwe stickers, zes nieuwe transities, twee nieuwe achtergronden, een nieuwe intro, outro en titel clips.
  • Importeer screenshots naar projecten – Het is mogelijk om screenshots uit je capture galerij te importeren naar je video project.
  • Pro tip – Je kunt nu ook foto’s gebruiken die je maakt met de fotomodus die je in inFAMOUS: Second Son en The Last of Us: Remastered aantreft.
  • Extra update – Er zal nog een gewone set met stickers en filter effecten toegevoegd worden. Ook is de user interface zo hier en daar verbeterd.