Trials Fusion: Riders of the Rustlands DLC verschijnt vandaag, lees alle details hier

Vandaag is het zo ver, want met de PlayStation Store update van vanmiddag zal het eerste uitbreidingspakket voor Trials Fusion verschijnen. De DLC heet Riders of the Rustlands en voegt weer ontzettend veel nieuwe content aan de game toe. Via het PlayStation Blog zijn we achter alle details gekomen, die we hieronder even voor je op een aanhalen.

Met de Riders of the Rustlands DLC worden er tien nieuwe tracks aan Trials Fusion toegevoegd. Het gaat hier om zes klassieke Trials tracks, die een moeilijkheidsgraad van medium en hoger hebben, twee Supercross Tracks, één Skill Game en één FMX Track. Naast deze nieuwe tracks zijn er ook 18 nieuwe Track Challenges met nieuwe geheime locaties en nieuwe items om te verzamelen. Met Riders of the Rustlands komen ook vijf nieuwe trophies mee om te verdienen. Als laatste is er nog nieuwe content voor de Track Editor, dus ook de bouwers onder ons kunnen hun hart ophalen.

Een berg aan nieuwe content dus, met de Riders of the Rustlands DLC voor Trials Fusion. Het pakket is later vandaag te downloaden voor de PlayStation 4 en zal rond de vijf euro gaan kosten. Wanneer je de Season Pass, die 20 euro kost, in bezit hebt, kan je de Riders of the Rustlands DLC gratis downloaden. Om je een idee te geven van hoe het pakket eruit zal zien, is hierboven de trailer te zien.

Boxshot Trial's Fusion

Trial's Fusion

Releasedatum:
16-04-2014
Genre:
Racen
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    2113 XP
    klupido's avatar

    Nog steeds geen multiplayer…

  2. Anoniem -   
    145.53.16..xxx's avatar

    Rommel werkt niet

Trials Fusion’s Awesome Level Max DLC te zien in nieuwe gameplay trailer
Trials Fusion: The Awesome Max Edition aangekondigd
Rijd op een vuurspuwende eenhoorn in Trials Fusion Awesome Level Max DLC
Trials Fusion krijgt multiplayer in gratis update