De beta van Destiny is inmiddels helaas afgelopen en dus zullen we nu echt moeten wachten tot 9 september, de datum dat Destiny daadwerkelijk zal gaan verschijnen. Zowel Activision als Bungie bedanken nu middels een persbericht de miljoenen deelnemers aan de beta voor hun feedback.

Met trots wordt in het persbericht aangegeven dat er een imposant aantal van 4.638.937 unieke spelers aan de beta hebben deelgenomen. CEO van Activision Publishing, Eric Hirshberg en COO van Bungie steken beide in een reactie hun enthousiasme dan ook niet onder stoelen of banken.

“Dit is de grootste bèta van deze console generatie en de grootste console bèta ooit voor een nieuwe video game IP,” zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing. “Een bèta hosten op deze schaal is een ongelooflijke prestatie, dus we zijn erg blij met de fenomenale reactie. De bèta is slechts een voorproefje van wat er gaat komen. We tellen de dagen af tot onze lancering op 9 september.”

Pete Parsons, COO van Bungie: “We stonden versteld van het aantal mensen die de bèta hebben gespeeld. We hebben zelfs onze eigen doelen overtroffen en de feedback was erg waardevol. We kunnen de gemeenschap niet genoeg bedanken, de reactie was nederig en in de komende weken zullen we hard werken om ervoor te zorgen dat Destiny op de dag van lancering voldoet aan de verwachtingen.”

Onze bevindingen met de beta Destiny kun je hier nog eens teruglezen, daaruit kun je opmaken dat wij – wellicht samen met velen van jullie – reikhalzend uitkijken naar het moment dat Destiny echt uit zal gaan komen.