Een streaming service die je in staat stelt om games te huren, maar dan wel tegen een prijs die afzonderlijk vastgelegd wordt per game en/of uitgever. Klinkt als een goed, maar vooral ook duur idee en we begrijpen dan ook ten zeerste dat veel mensen zich niet meteen geroepen voelen om aan het “huren” te gaan met PlayStation Now.

Een lidmaatschap zou al het één en ander oplossen, aangezien je dan tegen een min of meer schappelijke prijs voor een langere periode van de service gebruik zou kunnen maken. De senior director van PlayStation Now, Jack Buser, laat alvast weten dat lidmaatschappen zeker tot de (toekomstige) mogelijkheden behoren.

“We’re working diligently to bring a subscription option to gamers to compliment our rental offering for PlayStation Now. We believe that offering both of these options would provide gamers the freedom to discover and play games in ways that weren’t before possible.”

Het is in ieder geval een feit dat PlayStation Now nog maar in de steigers staat en dat er bijgevolg nog een hoop te verbeteren valt aan de service. Het voelt goed om te weten dat Sony luistert naar de feedback van zijn klanten. Buser gaf overigens ook aan dat een “rent-to-buy” optie eveneens op de tekentafel ligt. Fingers crossed.