Deze week verscheen The Last of Us: Remastered voor de PlayStation 4 en dit is natuurlijk een verbeterde heruitgave van de fantastische game voor de PS3. In onze review kon je al lezen dat de game gewoon nog net ietsje mooier en beter is en ook zeker het kopen waard is. Naast de meeslepende singleplayer heeft The Last of Us ook nog een multiplayer en deze is in de PS4 versie samen met alle reeds verschenen DLC ook gewoon aanwezig.

Nu komt het leuke nieuws naar buiten dat de multiplayer van The Last of Us: Remastered nu al door meer spelers wordt gespeeld dan de multiplayer van The Last of Us op de PlayStation 3. Als je bedenkt dat de PS4 versie pas sinds enkele dagen beschikbaar is, is dit toch wel een interessant feitje.

De multiplayer van The Last of Us Remastered liep overigens niet helemaal vlekkeloos sinds de lancering van de game. Veel spelers hadden moeite met de matchmaking en konden dus niet snel een online match vinden. Naughty Dog heeft daarom een nieuwe patch vrijgegeven die de meeste problemen zou moeten hebben verholpen.