FIFA 15 zal eind september al gaan verschijnen en EA laat beetje bij beetje steeds meer los over de game. We kregen al verschillende trailers te zien die de verschillende verbeterde aspecten van de game lieten zien en vandaag kunnen we weer een nieuwe trailer met jullie delen.

In deze trailer wordt de focus bij de balcontrole gelegd. Volgens EA Sports brengt FIFA 15 een hoger niveau van controle en speelt de game vloeiender dan ooit. De game kent compleet nieuwe physics voor de bal, waardoor die realistisch beweegt na aanrakingen met de spelers. Daarnaast bewegen en dribbelen spelers net zoals ze in het echt doen en daardoor moet een wedstrijd dus nog realistischer overkomen.

Als laatste bevat FIFA 15 ook verbeterde ‘man-to-man’-duels. De bal afschermen, tackles, aan shirts trekken en nog veel meer; allerlei technieken die de onderlinge duels van spelers nog intenser maken zijn aanwezig.

FIFA 15 ligt vanaf 26 september in de winkels voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en PS Vita. Het is wel bevestigd dat de versies voor de vorige generatie consoles minder features bevatten en FIFA 15 op de PS Vita kent slechts een update wat betreft de spelers en teams.