Later dit jaar zal Assassin’s Creed: Unity uitkomen voor de PlayStation 4 en deze game zal zich afspelen in de achttiende eeuw, tijdens de Franse Revolutie. Spelers zullen in de huid kruipen van hoofdpersoon Arno en zijn verhaal in Parijs volgen. Iedereen weet wel dat Parijs een grote stad is, maar het was nog altijd de vraag hoe groot de map van Assassin’s Creed: Unity zou zijn.

Via Reddit gebruiker Skelaa weten we daar nu meer over. Hij lekte namelijk bovenstaande afbeelding, waarop de kaart van Parijs in Assassin’s Creed: Unity te zien is. Uiteindelijk kan je de grootte van de speelwereld het beste in de game zelf ervaren, maar afgaande op deze afbeelding lijkt het erop dat de map van Assassin’s Creed: Unity echt enorm gaat worden. We zien vele straten, gangetjes en gebouwen, evenals enkele buitenwijken.

De game speelt zich zoals gezegd af in de achttiende eeuw, dus deze map van Assassin’s Creed: Unity vergelijken met een echte kaart van Parijs uit de achttiende eeuw is geen gek idee. Dit heeft een andere gebruiker op Reddit dan ook gedaan. Zoals je op de afbeelding hieronder kan zien, lijkt het er op dat Ubisoft toch behoorlijk goed Parijs heeft weten na te maken. Dit zal vast veel mooie plaatjes opleveren en wij kunnen dan ook niet meer wachten om met Assassin’s Creed: Unity aan de slag te gaan.