Vorig jaar kon je 30 jaar van Wrestlemania beleven in WWE 2K14, maar deze jaargang gaat dat net even anders. De belangrijke evenementen zijn opgedeeld in afleveringen. Zo kan je bijvoorbeeld een aflevering hebben die in het teken staat tussen de confrontatie van The Rock tegen Steve Austin. Naast dat je de geschiedenis van de WWE kunt herbeleven kun je nu zelf ook een carrière maken als worstelaar.

2K Games vertelde namelijk tegenover IGN dat ze de opzet van de carrière modus die we kennen uit NBA 2K14 hebben overgezet naar WWE 2K15. Hier kun je in MyCareer zelf een worstelaar aanmaken en van een nobody tot een wereldster groeien. Alle bekende worstelaars zijn opnieuw gedigitaliseerd met mo-cap, zodat je fraaie cut-scènes te zien krijgt die de game meer authentiek moeten maken.

Verdere details over hoe dat eruit gaat zien werd niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat de nieuwe carrière modus alleen naar de current-gen komt. Op de PlayStation 3 zul je het dus waarschijnlijk met de oude opzet moeten doen.