Tickets voor Gamescom zijn zo goed als uitverkocht

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_53e0cd48566f8.jpg
De Gamescom vindt dit jaar weer plaats in de Koelnmesse te Keulen en de ticket-verkoop verloopt behoorlijk goed, zo meldt het management via een persbericht aan deelnemende media. Dat de Gamescom een succesvolle beurs is bleek jaar op jaar, soms werd het zelfs zo erg dat er teveel mensen op afkwamen en lopen door de hallen een lastige opgave bleek.

Volgende week barst het evenement weer los vanaf woensdag 13 augustus tot en met zondag 17 augustus, waarbij woensdag een dag is voor pers en partners van het evenement. De tickets voor donderdag tot en met zondag zijn nu al compleet uitverkocht. In de namiddag worden er alleen nog tickets verkocht voor de Gamescom, dit zal alleen niet online gebeuren, maar aan de ticket-balie bij het evenement.

Hoeveel tickets er precies verkocht zijn is niet bekend, maar vorig jaar wist de beurs 340.000 bezoekers te verwelkomen.

8 reacties

 1.    280 XP
  DarkDevil's avatar

  Ik ben er op vrijdag 15 augustus. ^^

 2.    177 XP
  SQUAD-LEADER-NL's avatar

  leuk als je 3 uur voor 1 game in de rij wilt staan ik volg het wel fijn uit me luie stoel via internet

 3.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  Zaterdag aanwezig via het tweakers event can’t wait ๐Ÿ™‚

 4.    17 XP
  Nautilus's avatar

  Ben benieuwd of ze het aantal bezoekers hebben gelimiteerd. Vorig jaar was het op de Wildcard-dag (woensdag) nog wel te doen met een gemiddelde wachttijd van 1,5 uur om een game te kunnen spelen.
  De dag daarop stond je een uur in de wachtrij voordat je kon aansluiten in de … volgende wachtrij. Was je eindelijk binnen dan had je nog te maken met opstoppingen tussen de verschillende hallen. Daarna kon je eindelijk vijf tot zes uur in de rij staan om een game te spelen .

  Ik sla over dit jaar.

 5.    280 XP
  DarkDevil's avatar

  Mocht ik inderdaad geen games kunnen spelen op de Gamescon dan kan ik het over doen op Firstlook als V.I.P.

 6.    486 XP
  distefano's avatar

  ik heb een ticket voor donderdag en wou 2 van mijn studenten meenemen (want ik ben begeleider in een school nu) en ze konden er geen meer kopen ๐Ÿ™

 7.    454 XP
  desauzenman's avatar

  Ik ben er op Donderdag, Vrijdag en zaterdag dus gaat vet worden, en op zaterdag ben ik zelfs jarig ๐Ÿ˜›

 8.    1737 XP
  derage88's avatar

  Zaterdag en Zondag bij!