De Gamescom staat voor de deur en in Keulen zullen weer een behoorlijk aantal grote partijen uit de games-industrie aanwezig zijn. Eén daarvan is natuurlijk Ubisoft die nu haar complete line-up en plannen bekend heeft gemaakt middels een video welke je hierboven kan bekijken. Zo zullen Assassin’s Creed: Unity en Tom Clancy’s: The Division enkel in presentatievorm aanwezig zijn, maar zijn de titels Assassin’s Creed: Rogue, The Crew en Far Cry 4 speelbaar.

Klinkt interessant en mocht je volgende week naar de Gamescom gaan, dan heb je zeker iets om naar uit te kijken. Om het geheel wat overzichterlijker te maken hebben we de complete Gamescom line-up van Ubisoft hieronder nog even voor je op een rij gezet.

In presentatievorm:

  • Assassin’s Creed: Unity
  • Tom Clancy’s: The Division

Speelbaar:

  • Assassin’s Creed: Rogue
  • The Crew
  • Far Cry 4

Verder zal Ubisoft nog een podium hebben op de Gamescom waar een aantal activiteiten zullen plaatsvinden. Zo zullen daar de dansgames Just Dance 2015, Just Dance Now en Shape Up aanwezig zijn en kan iedereen die Assassin’s Creed: Rogue gespeeld heeft een speciale tattoo laten zetten. Daarnaast kunnen fans van Far Cry 4 zichzelf laten vereeuwigen terwijl ze plaatsnemen op Pagan Min’s troon en verder zullen er gedurende de Gamescom aanvullende activiteiten voor de community worden georganiseerd.