In #KILLALLZOMBIES kan het publiek invloed uitoefenen op de gameplay

Onafhankelijk ontwikkelaar en uitgever Beatshapers heeft middels een trailer #KILLALLZOMBIES aangekondigd voor de PlayStation 4. Deze third person shooter kent net als bijvoorbeeld een Dead Nation een topdown perspectief en ook in deze game neem je het op tegen hordes aan zombies. In #KILLALLZOMBIES zijn spelers de ster in een televisieshow terwijl andere spelers via bijvoorbeeld de PlayStation 4 of via Twitch als toeschouwer fungeren.

Toeschouwers kunnen daadwerkelijk invloed uitoefenen op de gameplay. Dit doen zij door elke tachtig seconden te stemmen op verschillende gebeurtenissen. Denk hierbij aan het laten spawnen van nog meer zombies, het veranderen van de invalshoek van de camera, het doden van alle zombies of zelfs het veranderen van de arena waar de speler in vecht. Daarnaast kunnen toeschouwers stemmen op welke perks of wapens de speler zou moeten gebruiken. Volgt de speler de keuze van de toeschouwers, dan kan hij extra XP en gezondheid verdienen.

Lijkt dit je helemaal niks, dan kan je er ‘gewoon’ voor kiezen om de game te spelen zonder dat je Twitch aan hebt staan. #KILLALLZOMBIES zal vanaf de lancering zeven wapens en verschillende soorten munitie, waaronder; normal, armor-piercing, freezing en toxic bevatten. De game kent een level-up systeem waarbij je XP kan verdienen door hordes aan zombies te doden. Dat is van belang, aangezien je hierdoor de beschikking krijgt over nieuwe perks die je zullen helpen om verder te komen in de game.

Boxshot KILLALLZOMBIES

KILLALLZOMBIES

Releasedatum:
nog niet bekent
Genre:
Third Person Shooter
Uitgever:
Beatshapers
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1. Anoniem -   
    94.210.81.xxx's avatar

    het probleem met dit is dat mensen dit helemaal vol spamme via twitch maar daar zullen ze vast wel iets voor hebben, verder leuk gedaan:)

  2.    414 XP
    Milkyray's avatar

    Was dit ook al niet in Dead Nation Apochalypse (PS4) geimplementeerd?