Straks met de PlayStation Arc Alien vs Predator spelen?

Alien vs Predator komt eraan en de game staat de laatste tijd dan ook steeds meer in het nieuws. Veel gamers zijn natuurlijk benieuwd of deze game, gebaseerd op een film genre, wat gaat worden. Uit onze preview blijkt dat de game wel degelijk potentie heeft om een topper te worden. Met deze game moet ontwikkelaar Rebellion weer op de kaart gezet worden als een top ontwikkelaar.

Dave Brickley, Senior producer van Aliens vs Predator heeft in een interview laten weten dat hij wel wat voelt voor het gebruiken van de motion controller van Sony. Ze denken bij Rebellion namelijk serieus na over het inbrengen van compatibility met de PlayStation Arc bij Alien vs Predator. Dit zal dan hoogstwaarschijnlijk via een patch gaan gebeuren. Het zou natuurlijk leuk zijn als we straks als een predator daadwerkelijk met de PlayStation Arc een Alien op onze zwaarden kunnen spietsen. Zouden jullie deze game met motion control willen spelen of blijft het vooral bij de oude vertrouwde controller?

4 reacties

 1.    935 XP
  Mormel123's avatar

  Met motion lijkt het me wel gaaf! maar hoe wil je dat doen met schieten?

 2.    1950 XP
  elazzja's avatar

  Zoals met de wii. Er is bij Sony patent gevraagd voor hulpstukken dus denk ik dat iets komt als nunchuck. Iets in de aard van het linker gedeelte van de Sixaxis of DS3 waarmee je loopt en zo. De ARc heeft triggers en kun je zo mikken en schieten. Snap je

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  denk dat niemand deze game nog speelt in de tijd dat de Arc er is 😛

 4.    4 XP
  vanSan's avatar

  Zolang de optie bestaat om zelf te kiezen welke controller je kan gebruiken vind ik t best.
  Ik heb de Wii aan de kant geschoven vanwege die irritante Wiibrator.