Het blijft aankondigingen regenen, want zo lieten we eerder vandaag al weten dat The Last Tinker: City of Colors naar de PS4 komt evenals dat BigFest ook z’n weg zal vinden naar de thuisconsoles. Dat is nog niet alles, want ook Unmechanical: Extended Edition is aangekondigd voor de PS3, PS4 en PS Vita.

Deze game is aanvankelijk voor de PC verschenen en sleepte hiermee veel prijzen in de wacht, voornamelijk vanwege het design. In de game speel je met een vliegende robot die is ontvoerd naar een vreemd ondergronds complex. Om hieruit te ontsnappen zul je het mysterie van deze plek moeten ontrafelen en dat brengt een hoop puzzels met zich mee.

De game heette aanvankelijk Unmechanical, maar voor de PlayStation 4 versie is hier ‘Extended Edition’ aan toegevoegd. Dit omwille van het feit dat er een compleet nieuw avontuur aan het bestaande avontuur is toegevoegd, waardoor je nog meer over de geheimen van het complex leert evenals nieuwe personages ontmoet.

De game draait op een resolutie van 1080p en valt onder het Cross-buy systeem, dus je zult de game na betaling op alle drie de platformen waarop het uitkomt kunnen spelen. De game komt eind dit jaar of begin volgend jaar uit.