Onthulling: Pay Day 2 ontwikkelaar Overkill werkt aan The Walking Dead titel

Ontwikkelaar Overkill Software heeft via een teaser op YouTube aangekondigd te werken aan een nieuwe The Walking Dead game in samenwerking met Starbreeze. Behalve dat het een coöperatieve game gaat worden en zich in Washington afspeelt weten we helemaal niets. ‘

De teaser laat de wand van een ruimte zien. Op die wand zijn schaduwen te zien die iets weggeven van een gruwelijk tafereel, waarna er vervolgens een pistoolschot te horen is en er een flinke bloedspetter op de muur verschijnt. Vervolgens zien we Robert Kirkman, bedenker van de originele The Walking Dead comics, die vertelt erg enthousiast te zijn over het project. Hij noemt het ‘de coöperatieve The Walking Dead game waar alle fans al jaren op wachten’.

Om alvast een beetje te teasen naar de game, verschijnt er aan het einde van de video ook een afbeelding van een bloederige knuppel met prikkeldraad die de naam ‘Lucille’ draagt. Dit wapen zal beschikbaar worden in Pay Day 2.

Voor nu moeten we het helaas even hierbij laten, maar zodra wij meer weten delen we dat uiteraard direct met jullie. Overkill’s The Walking Dead moet pas in 2016 verschijnen, platformen zijn nog niet aangekondigd.

Boxshot Overkill's The Walking Dead

Overkill's The Walking Dead

Releasedatum:
Niet beschikbaar
Genre:
Actie
Uitgever:
505 Games
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1. Anoniem -   
    87.208.175..xxx's avatar

    Heftige trailer wel

  2.    51 XP
    Spiree's avatar

    BEn benieuwd ! Walking dead setting leent zich goed voor games lijkt me 😀 Alleen goed uitwerken ervan is een kunst !

Overkill’s The Walking Dead nu alsnog geannuleerd
Console-versie van Overkill’s The Walking Dead is geannuleerd, aldus de PlayStation Store
Consoleversie van Overkill’s The Walking Dead uitgesteld
Overkill’s The Walking Dead gameplay video laat het belang van teamwork zien