http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5397082280136.jpg

Sony’s persconferentie op de Gamescom was kort maar krachtig, zonder al teveel spectaculaire verrassingen of nieuwe onthullingen. Wel waren er een aantal games opvallend afwezig, zoals natuurlijk weer The Last Guardian, Uncharted 4, maar ook GTA V. Op de E3 schitterde de next-gen versie van GTA V tegen het eind van de persconferentie op de grote schermen, maar bij de Gamescom was de game afwezig.

Sony’s Micheal Denny meldt aan VG247 dat dit geen reden tot paniek is over uitstel of andere zaken. De website vroeg of de afwezigheid van de game zou kunnen betekenen dat het spel uitgesteld is, maar Michael Denny reageerde hier heel laconiek op.

Hij zegt dat je er verder niets van moet denken en dat GTA V naar de PS4 komt en fantastisch wordt voor iedereen, men had alleen niets nieuws te tonen tijdens de persconferentie op de Gamescom.

“I don’t think you should read anything into it,” said Denny, vice president of Sony Worldwide Studios Europe. “GTA is coming to PlayStation 4. It’s going to be fantastic for everybody. We just had nothing new to update on last night.”