Via het PlayStation Blog heeft indie-ontwikkelaar Poppermost Productions een nieuwe game voor de PlayStation 4 aangekondigd. Het gaat hier om SNOW en deze wintersport game bevat een open wereld. De aankondiging ging gepaard met een trailer, die je hierboven kan bekijken.

SNOW is al een tijdje beschikbaar via Steam Early Access, maar komt nu dus naar de PlayStation 4 en deze versie is ook de enige voor consoles. De game is free-to-play en bevat, zoals gezegd, een open wereld. De ontwikkelaar wil spelers op geen enkele manier beperken en moedigt gamers juist aan om hun eigen ding te doen in de wereld.

In SNOW kan je bijvoorbeeld lekker rustig een berg afdalen en van het mooie uitzicht genieten. Je kan echter ook de strijd aangaan met andere spelers in speciale evenementen. Je kan je vrienden uitdagen en ook strijden voor de eerste plek op de leaderboards. In SNOW krijg je alle vrijheid die je maar wilt.

De game kent een ervarings-systeem. Hoe meer ervaringspunten je verdient, hoe meer content je vrijspeelt. SNOW bevat daarnaast een in-game herhalingsmodus, evenals een fotomodus, om je mooiste momenten nog eens te bekijken en vast te leggen. Je personage in de game is ook compleet aan te passen.

Hieronder volgen nog enkele screenshots van SNOW. Een releasedatum voor de game werd niet gegeven.