Tijdens de Gamescom persconferentie van Sony werd Until Dawn opnieuw onthuld. Oorspronkelijk zou de horrorgame op de PlayStation 3 verschijnen, maar er is besloten om er nu een PS4-game van te maken. Meteen werd duidelijk dat keuzes in de game belangrijk zijn voor het verdere spelverloop en dus kunnen we meerdere eindes verwachten voor Until Dawn.

Nu verschillende media Until Dawn hebben gespeeld tijdens Gamescom, duiken ook overal previews op. Hieruit kunnen we concluderen dat Until Dawn ‘honderden eindes’ bevat, zo meldt PlayStation Universe. Het is verder niet duidelijk in hoeverre deze eindes echt van elkaar verschillen, dus dat is natuurlijk even afwachten.

Honderden eindes is natuurlijk erg veel voor een game, maar in het geval van Until Dawn is het misschien maar beter ook. Op basis van de vrijgegeven informatie blijkt namelijk dat Until Dawn rond de 9 uur zal duren. Dit is niet enorm veel dus dan is het in ieder geval fijn om te weten dat het zin heeft om de game nogmaals te spelen, maar dan met andere keuzes, waardoor je een ander einde aan je verhaal krijgt.

Naast deze informatie hebben we ook nog de bovenstaande video voor je. Deze video van ruim twintig minuten laat nieuwe gameplay van Until Dawn zien. De game ziet er zeker interessant uit, dus wij kunnen niet meer wachten.

Ook wij gingen met Until Dawn aan de slag op de Gamescom, dus lees vooral even de preview van Lennard als je geïnteresseerd bent in de game.