Check-in, Knock-out komt naar de PlayStation 4

Lionade Games is een studio waar drie Nederlandse jongens werken aan hun eerste game die de naam Check-in, Knock-out draagt. Deze game is momenteel in ontwikkeling voor de PC, maar zal in de nabije toekomst ook naar de PlayStation 4 gaan komen, zo vertelde Lionade Games ons vorige week op de Gamescom.

Eerder gaven we in ons artikel naar aanleiding van Indievelopment al aan dat Check-in, Knock-out een uitstekende game voor de PlaySTation 4 zou zijn vanwege de verslavingsfactor en fijne gameplay en nu de game naar de PS4 komt mogen we daar zeker blij mee zijn.

Geen idee wat Check-in, Knock-Out is? Bekijk de bovenstaande aankondgingstrailer! Binnenkort mag je ook een hands-on van deze Multiplayer Hotel Wrecking Brawler verwachten.

Boxshot Check-in

Knock-out

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

10 reacties

 1.    172 XP
  ThatCrazyDutchDude's avatar

  Joepie! Nog meer indie zooi…..

 2.    8398 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Joepie nog zo een zeikerd. Vroeger mocht je kiezen uit 5 spellen nu zijn het er honderden en je houdt nog steeds de toppers ertussen. Ik blijf het herhalen de console is net een jaar uit of nog minder. Toppers kosten een vermogen om te maken mijn PS3 had wel 5 games toen deze uitkwam. 😛

 3.    1958 XP
  Faunus's avatar

  @ThatCrazyDutchDude: Beter meer indies dan grote producties die genadeloos door de mand vallen. Veel indiegames bevatten kwaliteit, innoveren zelfs en een hoge funfactor.

 4.    1147 XP
  DarkElement's avatar

  @ThatCrazyDutchDude: Ben het wel met je eens, je hebt goede indie shit zoals No man’s Sky, Snow, Wild, Resogun e.d. maar ook rotzooi zoals dit.

 5.    1958 XP
  Faunus's avatar

  @DarkElement: Uhm, heb je de game al gespeeld? De games die jij noemt zitten trouwens op de grens van wel/niet indiegames. Daarbij moet je niet vergeten dat die studio´s die achter de genoemde games zitten al vele jaren ervaring hebben. Check-in, Knock-Out wordt door een zeer jonge studio gemaakt die nu een kans krijgt. Zo kun je het ook zien.

 6.    8398 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @Faunus: Helemaal mee eens. Ik geloof dat zowat geen enkele studio begint met een volledig volleerde crew en een miljoenen budget

 7.    961 XP
  Stukje-Appel's avatar

  Zelf vind ik indiegames wel oké, maar ik vind dat men de aandacht meer aan de triple-A games moeten geven, anders komen er maar weinig triple-A’s.

 8.    486 XP
  4_the_players's avatar

  @ThatCrazyDutchDude: Inderdaad. Ik vind indies origineel en speciaal maar ik heb toch liever een dikke triple a game. Sony slaat in mijn ogen een beetje door met de indies.

 9.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Pracht van een game –“

 10. Anoniem -   
  62.145.20.xxx's avatar

  @Stukje-Appel:

  Dat gebeurde ook met de ps3 . Daarom ben ik niet van plan om diezelfde fout weer te maken.