Freedom Wars is een RPG voor de PlayStation Vita, die eerder al in Japan verscheen. Later werd bekend dat de game ook zijn weg zou vinden naar Europa en vorige maand konden we jullie nog melden dat er naast de digitale versie in de PlayStation Store, ook een fysieke versie van Freedom Wars in de winkel zal komen te liggen.

Het enige wat nog echt ontbrak was een releasedatum, maar dat is niet langer meer een geheim. Op het PlayStation Blog is namelijk bekendgemaakt dat Freedom Wars vanaf 29 oktober verkrijgbaar is voor de PlayStation Vita. Deze datum geldt voor zowel de digitale als de fysieke versie. Er werd overigens ook een prijs bij genoemd, €29,99 om precies te zijn.

Naast dit nieuws werd er ook nog gemeld dat er enkele bonussen zijn voor degenen die Freedom Wars in een winkel pre-orderen. Je krijgt dan dezelfde extra’s als bij de officiële release van Freedom Wars in Japan. De bonussen houden het volgende in:

  • Limited Edition Costume – Personalize your Freedom Wars character with Formal Wear
  • Powerful Starter Weapons – Upgraded melee and long range attack weapons
  • Limited Edition Sticker Set – For in-game use
  • Combat Pack Item – Medical Supply Set

Wanneer je van plan bent om Freedom Wars via de PlayStation Store te kopen, wees niet getreurd. Als je de game namelijk tussen 29 oktober en 11 november aanschaft zal je ook gewoon de pre-order extra’s krijgen. Daarna verdwijnt dit aanbod, dus wees er bij/na de release snel bij!