Tijdens de PlayStation Meeting in februari begin vorig jaar kondigde Capcom de free-to-play titel Deep Down aan. Ruim een half jaar later was de game voor het eerst speelbaar op de Tokyo Game Show, maar sindsdien horen we er eigenlijk niet zoveel meer van.

Het enige wat blijft terugkeren is de beloofde beta. Die zou aanvankelijk begin deze zomer plaatsvinden, maar dit werd uitgesteld naar augustus. Inmiddels komt het einde van augustus dichterbij en Capcom blijft stil.

Nu is ook de line-up van Capcom voor de Tokyo Game Show bekendgemaakt en Deep Down is (momenteel) de grote afwezige. Met nog een paar weken te gaan voordat de Japanse show begint kan er nog veel veranderen, maar alsnog is het iets te angstvallig stil rondom de game.

Een mogelijkheid is dat Capcom de game groots gaat onthullen tijdens de persconferentie van Sony op maandag 1 september voorafgaand aan de Tokyo Game Show en dat daar gelijk ook meer bekend wordt gemaakt over de beta. Het kan ook zijn dat Capcom iets meer moeite heeft met de game dan verwacht… het is dus nog even afwachten, maar laten we hopen dat het nog steeds goed met de ontwikkeling gaat.

Zodra we weer iets vernemen van Deep Down lees je het hier.