SEGA kondigt nieuwe Yakuza officieel aan


Begin deze maand schreven we al dat SEGA rond deze periode een nieuw deel in de Yakuza serie zou gaan onthullen en nu is deze onthulling dan ook daadwerkelijk een feit. De nieuwe Yakuza draagt de titel Yakuza Zero: The Oath’s Place (in het Japans: Ryu Ga Gotoku Zero: Chikai no Basho) en zal gaan verschijnen voor de PlayStation 3 en PlayStation 4.

Meer informatie werd er niet gegeven behalve dat het logo van de game onthuld werd op de teaser website. SEGA belooft om meer informatie te geven tijdens de Tokyo Game Show die medio september gehouden zal worden. Inmiddels is al wel bekend dat deze Yakuza geen spin-off zal zijn zoals Yakuza Ishin, maar echt een volledig nieuwe titel. Even afwachten op meer informatie dus, al is het gezien het voorgaande deel maar de vraag of deze game uiteindelijk naar het Westen zal komen.

Boxshot Yakuza Zero: The Oath’s Plac

Yakuza Zero: The Oath’s Plac

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1.    396 XP
  WushuDanny's avatar

  Fingers crossed!!!

 2. Anoniem -   
  84.27.248..xxx's avatar

  boeie in november komt advanced warfare uit

 3.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  @WushuDanny:
  Aangezien jij volgens mij niet in (eu) Nederland woont kun jij deze game toch gewoon kopen. 🙂

 4.    396 XP
  WushuDanny's avatar

  @ps3dennis: Kopen moet voor niemand een probleem zijn. Jij kan hem ook gewoon bestellen. Maar als hij alleen in het Japans is dan moet je dat maar net spreken, en dat kan ik iig niet. 😛

  Er zijn wel mensen die games in het Japans halen en ze spelen zonder Japans te kunnen. Maar dat vind ik zonde van een game als deze. Daar wil je het verhaal van begin tot einde begrijpen, en je kunt de vele zijmissies moeilijk doen als je geen flauw idee hebt wat de missie in houdt.

 5.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  @WushuDanny: Ik wordt al moe als ik naar de JP store kijk op de ps3 & 4 😉

Nieuwe screenshots brengen de cast van Yakuza Zero: The Oath’s Place in beeld