De officiële releasedatum van Destiny is natuurlijk 9 september, maar er is altijd wel een retailer die de straatdatum breekt. Mocht dat toevallig jouw lokale retailer zijn, dan kunnen we je melden dat je er niet ontzettend veel mee op zal schieten. Bungie heeft namelijk aangegeven dat de servers pas op 9 september online zullen gaan en dat onder het mom van: ‘retailers breken de straatdatum, onze servers niet’.

“When it is September 9th somewhere in the world, and you have access to your very own version of Destiny, it will be time for you to create a character that will keep you company for a good, long time. Retailers will stick to time-zones. Our servers won’t know the difference. Retailers will break street date. Our servers won’t.”

Overigens, mocht je de game alsnog van te voren hebben, je zult als je in Europa woont wel iets eerder dan 9 september kunnen gaan spelen omdat de servers online gaan op het moment dat het 9 september is waar dan ook in de wereld. Maar goed, het betreft hier dan slechts een aantal uren.