Over precies 14 dagen zijn er waarschijnlijk veel van jullie die de wereld van Destiny gaan betreden. Het duurt niet meer lang en we hebben nog wat nuttige informatie voor je. In de game zul je door de opzet van een MMO veel verschillende wapens kunnen vinden en verdienen. Deze zijn tussen jouw eigen klassen door te ruilen via een kluis, maar niet ruilbaar onder andere spelers.

Dit gaf Bungie aan op haar eigen site in een wekelijkse update. Daar valt te lezen dat jij ze hebt verdiend en met jouw arsenaal kan laten zien wat voor verhaal je hebt meegemaakt. Ze bevestigden daarnaast ook nog dat je onderling bij jouw Guardians wel de mogelijkheid hebt om items door te geven.

De wapens zijn dus aan de speler gebonden, maar we vroegen onszelf af hoe het nu zit met de rest van de uitrusting, zoals de helmen, schoenen enzovoort. We hebben even gespeurd en kwamen er zo achter dat ook de uitrusting alleen voor degene is die het heeft gevonden of verdiend. Naar onze mening een goed systeem, maar wat vinden jullie daarvan?

“Nope. We want you to earn ‘em. You should be able to tell a badass story for every sweet jewel in your arsenal. Once you earn them, the various Guardians under your account will be able to trade them. But weapons belong to the players who acquire them through action and bravery.”