Designer van Killzone 2 werkt aan de nieuwe titel van Insomniac

De ontwikkelaar Insomniac kennen wij als PlayStation bezitters natuurlijk maar al te goed. Deze ontwikkelaar heeft al verscheidene PS3-exclusives aan ons voorgeschoteld van hoge kwaliteit. Hieronder valt bijvoorbeeld de Ratchet and Clank serie maar ook de twee Resistance games. Insomniac’s volgende titel zit er ook al aan te komen en voor de mensen die erg uitkijken naar waar de ontwikkelaar nu weer mee op de proppen komt hebben we goed nieuws.

Er is namelijk bekend geworden dat de Senior Designer van Killzone 2 Aaron Butler aan de slag is gegaan met de nieuwe titel van Insomniac. Na gezien te hebben wat voor grafische pracht Killzone 2 was kan dit natuurlijk niet veel slechts betekenen voor Insomniac’s nieuwe titel. Ondanks dat Insomniac nog geen officiële aankondiging heeft gedaan van een nieuwe titel zal het hier waarschijnlijk gaan om Resistance 3. Hopelijk gaan we deze E3 meer horen van deze titel.

3 reacties

 1.    1950 XP
  elazzja's avatar

  Als er vertical split-screen online in zit dan is het goed genoeg voor mij, zeker met goede graphics.

 2.    1267 XP
  luctheman's avatar

  OMGWTFBBQ! Resistance 3 het begint weer:D

 3.    488 XP
  tigertijger's avatar

  uhm oke weet niet of ik dit goed of slecht nieuws moet vinden natuurlijk is het een vette game resistance maar ik vind killzone 3 idee toch leuker