Kleed alle vechters in Street Fighter IV vanaf morgen anders aan

SF IV

Street Fighter IV is alweer een tijdje uit en dat is te merken ook. Elke fan van deze franchise was opgelucht nadat bleek dat de game eer heeft gedaan aan zijn titel. Geen goedkope miskleun of remake, maar een mooi en goed vierde deel. Dit is ook de reden voor Capcom dat ze doorgaan met de franshise en ook met het maken van downloadable content (DLC) voor Street Fighter IV. Na eerder al de Brawler Pack DLC te hebben gelanceerd, brengen ze vanaf morgen hun nieuwste pack uit.

Want vanaf morgen kan je vanuit de PlayStation Store het complete assortiment aan kleding voor elke vechter uit Street Fighter IV aanschaffen. Alles zit in één pakket en hiermee kan je dus alle 25 vechters in een ander jasje steken. De DLC zal naar het schijnt € 11,99 gaan kosten.

15 reacties

 1.    229 XP
  csvichf's avatar

  ik vind andere outfit echt nutteloos en zonde van je geld

 2.    265 XP
  AT!SS69's avatar

  Ben heel tevreden met deze game, maar kleding kom op?
  Als ze goeie dlc willen uit brengen, moeten ze nieuwe characters als dlc uitbrengen.

 3.    177 XP
  KB-013's avatar

  Ik hoop dat ze binnenkort een patch vrijgeven die de lag problemen oplost. 🙂 DLC met nieuwe characters erin lijkt me érg cool, Dee-Jay ofzo erbij is wel leuk. 8)

 4.    508 XP
  NightHawk's avatar

  @csvichf:
  Ik ook, verspil anders eens je geld aan een verschillend VIRUTEEL kostuumpje, deze shit was vorige generatie gwn een unlockable, nu noemen ze het DLC en heeft het een prijskaartje als verrassing.

 5.    59 XP
  michelmani's avatar

  Ik heb hem al weer een tijdje geleden verkocht. Spel is wel leuk hoor. Alleen online vond ik hem niet vet.

 6.    673 XP
  Younistyle's avatar

  @NightHawk: Helaas wel….

 7.    229 XP
  csvichf's avatar

  ik heb volgens my ook een virus ofzo want als ik sf online speel kan ik geen game joine er staat dan no game found alleen als ik een game host kan ik spelen en moet ik best lang wachten soms

  en als ik speel gebeurt er allemaal vage shit erna dan win ik een potje staat ineens by my 1% disconect ofzo dan gaat het weer weg dan is het er ineens weer en na 5 potjes word ik van psn gedisconect staat er maar ik ben nog steds online dan moet ik opnieuwe inloggen en als ik later opnieuw ga spelen ben ik ineens punten kwijt echt fokin vaag kan niet eens normaal spelen =(

  maar het is wel een fokin vet spel en online ook goed nu er minder lag is en ze het dc van mensen gedeeltelijk hebben aangepakt

 8.    673 XP
  MightyMostert's avatar

  Gewoon uitmelken van je eigen game.
  Mja schijnbaar word het gekocht, want er blijven nieuwe DLC’s komen.

 9.    188 XP
  Cassh's avatar

  @ MightyMostert

  De DLC’s waren al voor de release zo gepland. Dat het zo zou uitkomen. Pack voor Pack voor Pack en uiteindelijk de hele boel voor een iets goedkoper prijsje dan als je ze individueel zou halen.

  Maar als de DLC characters zouden zijn, denk ik wel van OK DAN!! Dat is misschien wel waardig om te kopen. (Niet dat ik een creditcard heb, maar als het kon). Kleding moet gewoon unlockable zijn, of gratis te downloaden.

  Eerst was DLC iets als een leuke gratis extraatje dat af en toe gebeurde. Nu wordt het bij het maken van de game al ingepland. Dat denk ik wel eens van, kon dit er niet vanaf het begin er al bij? Games uitstellen wordt al zolang gedaan, dan wachten we wel een maand extra zodat je de game een 100% Compleet in de winkel kan zetten.

  Jammer, maar wel vette costuums.

 10.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @csvichf: Dat was nou ook mijn eerste reactie, dit heeft toch niks met de game te maken

 11.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  haha fantasierijke dlc xD

 12.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Nieuwe characters was leuker geweest.

 13.    6677 XP
  Myx's avatar

  @AT!SS69: idd, ga echt geen geld uitgeven voor kleding.

 14.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Wel erg duur voor 25 nieuwe pakjes! 🙁

 15.    14 XP
  FR3AK62274's avatar

  Ik heb deze maand het totaal pakket met outfits gekocht!

  Vanaf de release datum heb ik SF4 bijna dagelijks gespeeld,
  deze outfits voegen naar mijn idee zeker iets toe aan het spel.

  Spijt zal ik er niet van krijgen daar ben ik zeker van!