inFAMOUS: Second Son kreeg onlangs in de vorm van First Light een standalone uitbreiding waarin je met Abigail ‘Fetch’ Walker speelt en haar geschiedenis leert kennen. De DLC brengt zowel een verhaal dat je kunt doorlopen evenals een aantal arena’s waar je uitdagingen in kunt voltooien en tegelijkertijd zo lang mogelijk moet zien te overleven. Dit is gezamenlijk een mooie uitbreiding dat goed is voor vele uren extra speelplezier.

In samenwerking met Sony PlayStation mogen we driemaal een exemplaar van inFAMOUS: First Light weggeven. Eén hiervan gaven we weg tijdens onze inFAMOUS: First Light livestream, maar je kunt ook nog via deze prijsvraag kans maken op één van de twee resterende exemplaren. Hiervoor dien je de onderstaande vraag goed te beantworden.

Vraag: Hoe heet de gevangenis waarin je de arena levels kunt spelen?

Weet jij het goede antwoord? Volg de onderstaande stappen en stuur jouw antwoord in, zend ook gelijk even je nickname mee.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'First Light'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 12 september. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.