Video-preview: Mortal Kombat X

Ed Boon en NetherRealm Studios keren nu de nieuwe consoles uit zijn terug met de geroemde Mortal Kombat franchise. Op de Gamescom speelden we Mortal Kombat X en het ziet er naar uit dat de studio op de juiste weg is. In deze video-preview delen Roel en Tarek hun ervaring met de game.

Mobiele gebruikers kunnen de video hier bekijken.

Boxshot Mortal Kombat X

Mortal Kombat X

Releasedatum:
14-04-2015
Genre:
Vechten
Uitgever:
Warner Bros.
Ontwikkelaar:

18 reacties

  1. Anoniem -   
    94.215.40..xxx's avatar

    Je spreekt het uit als “Mortal Kombat tien” hè, niet “Mortal Kombat iks”. 😉

  2.    530 XP
    Wintermute's avatar

    Zin in deze game, niet normaal, wat is die serie teruggekomen sinds 9.
    En Streetfighter is alleen maar crappier geworden met die minimale updates.

  3.    180 XP
    MasterRG4's avatar

    @Faunus: Je wist het gewoon niet.

  4.    85 XP
    Davey's avatar

    @94.215.40..xxx: het is Mortal Kombat X. Niet Mortal Kombat 10

  5.    1953 XP
    Faunus's avatar

    Nogmaals. Als je feedback wilt geven over onze video´s: stuur een bericht naar een van onze redacteuren. We doen altijd ons best om jullie te informeren in onze video´s, maar bedenk wel: work in progress. Het kan altijd beter. De toon waar het soms gaat lijkt het net alsof jullie denken dat we robots zijn. Vind je de video niet leuk? Dan kijk je hem toch niet.

    En het is trouwens gewoon Mortal Kombat X. We zeggen het gewoon goed.

  6. Anoniem -   
    83.82.41..xxx's avatar

    @Faunus: Was niks mis met myn comment, my maakt het niet uit maar dit is de eerste video die ik zag van psfocus. Leuk dat je alle ” negatieve ” comments verwyder maar je kan ook ff zegge onder de video van let niet op het scorpion gedeellte, hy bedoeld sub zero dan kan je altyd de overdreven comments als ” kut preview ” verwyderen. MK is beste fighting game ever en scorpion en sub zero zyn iconen dus dat is echt een te grote fout en hoe kan iemand anno 2014 geen mk ( ken je mk dan ken je scorpion + sub zero ). Als of je zegt sylvester stallone is terminator en arnold schwarzenegger is rambo.

  7. Anoniem -   
    83.84.114..xxx's avatar

    Sure?
    Het is tenslotte deel 10 en X is het Romeinse teken voor tien…

    Ik ben blij met de filmpjes! Het zal jullie wel helpen om per vooraf bepaalde onderwerpen de games te bespreken, wordt het minder warrig/chaotisch.

    Keep up the good work!

  8. Anoniem -   
    83.82.41..xxx's avatar

    @83.84.114..xxx: ligt eraan hoe je het bekijk, Gta vc was gta 4 tot gta 4 kwam. Rambo first blood part 1, is dat deel 1 of 2 ? Zo zyn er vast nog veel meer maarjah het zal wel voor tien staan en niet iks, maar om daar wakker van te liggen.

  9.    1953 XP
    Faunus's avatar

    @83.82.41..xxx: Dat snap ik volkomen. Het is een verspreking dat is gewoon zo. MK is zeker een hele goede fighting game in het genre. Mijn favoriet trouwens. 😉

  10. Anoniem -   
    77.110.216..xxx's avatar

    Succes met de site mannen! Goed bezig!!
    Ik ben hier heel vaak!
    Zou willen dat Xbox ook zo’n goede site had.
    Want ik ben geen fanboy.
    Maar wel een liefhebber!
    Keep up the good work ☆
    Ron (Noorwegen)

  11.    235 XP
    mouser112's avatar

    Dit wordt weer een rete vette strakke kontschoppende game!
    Coole review mannen! Keep iT up

  12. Anoniem -   
    84.83.59.xxx's avatar

    Kijk goed op internet, Je spreekt het wel uit al MK X. Niet als 10. Ed Boon heeft het zelf gezegd.

  13. Anoniem -   
    83.82.41..xxx's avatar

    @84.83.59.xxx: Gaat er meer om of die X voor 10 staat ( zoja dan heet het mk 10 ), denk zelf dat het wel voor het 10e deel is en de X voor 10 staat en dus kan je beide zeggen.
    @Faunus: Weet niet welke mk games jy heb gespeeld maar ik denk dat deze tegen gaat vallen, had jy hier wel een echt mk gevoel by ? of ook zo iets van ed boon is weer te revolutionair bezig ( terwyl mk dat niet nodig heeft ). Mk2, da en 9 waren echt goed maar elke keer als ze een hele goede mk game maken is het volgende deel heel anders. Volgens my kreeg mk 9 gemiddeld boven een 8 review score, je zou denken dan houden ze die basis voor mk10. De nieuwe chars hadden zo in tekken kunnen zitten en shit als raiden’s achter neef doet ook mee aan mk toernooi klinkt heel inspiratie loos. Stages waar dingen in gebeuren gaat ook nergens over en had 1 vid gekeken over mk x en ed boon wist ook niet waar hy het over had leek het. Dit gaat een soort mk3/mkdc worden ben ik bang, hopen dat ik het mis heb.

  14.    1953 XP
    Faunus's avatar

    @83.82.41..xxx: Persoonlijk moet ik zeggen dat ik niet echt van het fighting game genre ben, maar MK is wel mijn favoriet. MK X voelde prima aan, maar het was een speelsessie van 10 minuten hoogstens wat veel te kort is eigenlijk. Het uitvoeren van de variaties, zoals ik ze maar even noem was al lastig, want veel combinaties van knappen. De stijl en gameplay van wat ik dus heel kort heb gespeeld voelde wel aan als MK9, maar dan net wat vloeiender.

  15. Anoniem -   
    83.82.41..xxx's avatar

    @Faunus: Ben zelf ook geen fighter maar sinds mk 2 heb ik toch alle mk games moeten spelen behalve mk vs dc want dat spel is een tragedie. Bedankt voor je respond en hoop echt dat de gameplay mk9 waardig is. Der zyn zoveel dingen die nog fout met dit spel kunnen gaan maarjah in de toekomst miet ik hem verplicht toch een keer gespeeld hebben. MK9 was echt een positieve verassing en het gaat moeilijk worden om de lat weer hoger te leggen.

  16.    4556 XP
    ps3dennis's avatar

    @Faunus:
    Vind je de video niet leuk? Dan kijk je hem toch niet (je zal toch eerst de video moeten kijken voordat je de conclusie kan maken dat de video niks aan is) 😉

    Ik vind het jammer dat je niet onder het vechten kan veranderen van vechtstijl.
    Ook jammer dat je de X-ray animatie niet kan uitzetten.
    Voor mij is dit al een reden om de game niet te gaan kopen.

  17. Anoniem -   
    84.241.193..xxx's avatar

    Jullie zijn egt lomp je zeg het als mortal kombat x en geen mortal kombat 10 noobs

  18.    1953 XP
    Faunus's avatar

    @84.241.193..xxx: Dat zeggen we toch in de video? :-s

PlayStation Store deal van de week geeft korting op Mortal Kombat X
Mortal Kombat X patch 1.12 is vanaf nu beschikbaar
Kombat Pack 2 en Mortal Kombat XL beschikbaar vanaf 1 maart
Upgrade mogelijkheden naar Mortal Kombat XL bekendgemaakt