Oke, we zeggen maar gelijk dat de titel van dit bericht niet waar is. Nee, het gaat om een ludieke actie van Microsoft omtrent Destiny. Opvallend ook, want Sony heeft met Activision en Bungie een exclusieve deal gesloten in verband met reclamevoering.

Dit is vrij gebruikelijk en hierdoor mag Microsoft dus niet een campagne voeren waar zij Destiny combineren met één van de eigen merken. Toch kwamen ze met de bovenstaande advertentie, maar ook met de website destinyfragrance.com. Hierop stond het onderstaande.

“Okay, so here’s the lowdown. Destiny is actually an epic new first-person shooter, available on Xbox. Thing is, we didn’t have permission to run adverts for the game. So we didn’t. Thanks for smelling that something was up. Now get the game and become a legend.”

Ze mochten het dus niet doen en zeggen dat ze het niet deden, maar ze hebben inmiddels wel de tekst weggehaald. Ze mogen namelijk niet zeggen dat Destiny beschikbaar is op Xbox. Mooie actie in ieder geval, maar wel een beetje stout.