Activision en Sledgehammer Games pakten de multiplayer onthulling van Call of Duty: Advanced Warfare groots aan. We kwamen van alles te weten over de game, waaronder enkele gamemodi en maps. De game staat deze maand centraal bij IGN onder de noemer ‘IGN First’. Dit betekent dat we deze maand allerlei nieuwe dingen over Advanced Warfare te weten zullen krijgen en vandaag werd een nieuwe multiplayermap onthuld.

In de bovenstaande video neemt ontwikkelaar Greg Reisdorf de map ‘Retreat’ met je door. We krijgen een mooi beeld van hoe de map eruit ziet en Reisdorf vertelt onder andere welke wapens en modi het meest geschikt zijn voor Retreat. In de video wordt de map ‘Venus’ genoemd, maar dit was op het moment van opnemen de werknaam voor de map en deze is dus later veranderd in ‘Retreat’.

Zoals gezegd, gedurende de hele maand september zal IGN een aantal grote primeurs hebben wat betreft Call of Duty: Advanced Warfare. Zo zullen er meerdere onthullingen zijn over de singleplayer en multiplayer. Daarnaast zal voor de allereerste keer de co-op modus van de game laten zien worden. Verwacht de komende weken dus veel updates rondom Call of Duty: Advanced Warfare, hier op PSX-Sense.