NBA 2K15 lijkt weer een dijk van een sportgame te worden en krijgt daarnaast ook nog eens exclusieve content voor de PlayStation. Wat die content precies was bleef onduidelijk, maar de bovenstaande video geeft daar eindelijk inzicht in.

De video zelf mag ook zeker even in het zonnetje gezet worden, want hij is behoorlijk geestig. Een gamer zit NBA 2K15 te spelen op de bank als plotseling niemand minder dan sportcommentator Ernie Johnson naast hem komt zitten. Vervolgens komt daar nog eens sportlegende Shaquille O’Neal die toch wel wilt dat zijn personage dezelfde kwaliteiten toont als hij zelf voorheen deed. Wat er verder gebeurt is leuker om zelf te zien dan te verklappen.

Wat betreft de content zien we aan het einde van de video een klein overzichtje. Zo leest de eerste bulletpoint dat je hoger kunt inzetten tijdens ‘The Stage’ vanaf 7 november, echter heeft 2K dit gedeelte van de game nog niet besproken dus moeten we nog even afwachten wat dit is. Daarnaast zal deze content ‘slechts’ een maand exclusief zijn voor de Sony console. Verder krijgt de speler 10.000 virtuele bonus flappen en een exclusief MyTEAM Card Pack, maar dan moet je wel PlayStation Plus hebben. Op zich geen schokkende toevoegingen, maar altijd leuk om te krijgen.