Dit najaar gaat de PlayStation 4 knallen met een heleboel potentiële top games en Sony vindt het daarom hoog tijd voor een nieuwe headset. Deze nieuwe Silver Wired Stereo Headset zal uitkomen in de herfst en een stukje betaalbaarder zijn dan de Gold Wireless Headset.

Wanneer precies is helaas nog niet bekend gemaakt. Wel kunnen we je vertellen dat de headset 7.1 virtual surround sound, aanpasbare audio instellingen, inklapbare microfoon, lichtgewicht en ademende oorkussens en in-line volume en microfoonregelaars heeft. De prijs staat op 69,99 in Amerika en zoals gewoonlijk gaan we er vanuit dat deze headset met dit bedrag gewoon met een euroteken naar ons wordt verscheept.

Nog een interessant detail is dat deze headset de Destiny Audio Mode zal ondersteunen, een speciaal ontworpen modus die het geluid van Destiny op de best mogelijke manier zal presenteren. Verder is de Silver Wired Stereo Headset ook te gebruiken op de PlayStation Vita vanwege de standaard 3.5 mm jack aansluiting. Hoewel de titel anders doet vermoeden is de headset in het wit en zwart te verkrijgen.