Battlefield 4 zal nog één laatste DLC-pakket ontvangen en we weten dat deze Final Stand gaat heten. Tot op heden wisten we verder nog vrij weinig over deze mappack, maar dankzij een officiële teaser lijkt het erop dat we nu al enkele zinnige dingen kunnen concluderen.

Op de officiële Twitter-pagina van Battlefield werd onderstaande tweet geplaatst. We zien een filmpje van een paar seconden, met daarin kleine flitsen van beelden van de Final Stand DLC. Bij MP1st zijn ze zo vriendelijk geweest om de beelden uit de teaser als afbeeldingen vast te leggen en deze kan je in de galerij onderaan dit bericht bekijken.

De tekst die erbij staat is misschien nog wel interessanter, want het volgende staat erbij vermeld: “Ready for the future? Final Stand revealed tomorrow at 9 AM PT. Spark any memories?”. Wanneer we dan ook nog de gelekte afbeelding die boven dit bericht staat bekijken, lijkt het erop dat de Final Stand DLC van Battlefield 4 zich afspeelt in de toekomst. Verder doet het ons erg denken aan Battlefield 2142.

Wat denken jullie? Gaan we met de laatste Battlefield 4 DLC echt de toekomst in? Later deze week wordt de Final Stand DLC van Battlefield 4 volledig onthuld en natuurlijk zullen wij je hier op PSX-Sense van alle details voorzien.