De lancering van Destiny ligt inmiddels achter ons en dit heugelijke moment heeft Activision geen windeieren gelegd, zo blijkt wel uit de informatie die is bekend gemaakt. Destiny heeft binnen 24 uur namelijk zo’n 500 miljoen dollar opgebracht, dit heeft Activision inmiddels laten weten.

Daar moet wel bij aangetekend worden dat het hier alleen gaat om verkopen aan winkels en exemplaren die zijn ingekocht door Sony en Microsoft. Hieruit blijkt in ieder geval dat zowel Activision zelf als retailers verwachten dat Destiny een succes wordt waarbij Activision claimt dat dit de grootste lancering binnen 24 uur is voor een nieuwe franchise. Bovendien heeft de uitgever het geld wat uitgetrokken is om Destiny als nieuwe franchise te ontwikkelen gelijk terugverdient aangezien hiervoor ook een half miljard was uitgetrokken.

Cijfers over hoeveel exemplaren er precies door consumenten zijn afgenomen ontbreken nog, al blijkt hieruit in ieder geval dat Destiny een succesvolle lancering heeft gekend. Is dit voorlopige succes terecht? Dat moeten we nog even afwachten aangezien wij ook nog druk bezig zijn met de game en hier toch wel de tijd voor willen nemen om tot een weloverwogen oordeel te komen. Wel zijn wij benieuwd naar wat jullie voorlopig van Destiny vinden, laat ons dit vooral weten in de reacties onder dit artikel.