Details van season pass Driveclub bekendgemaakt


Na lang wachten is het haast zover en kunnen we bijna aan de slag met Driveclub. Naast de ‘gewone retailversie’ zal er nog een PS Plus Edition uitkomen. Na de lancering mogen we voorlopig nog flink wat extra content tegemoet zien, zo heeft Jamie Brayshaw, community manager van Evolution Studios aangekondigd.

Sowieso werkt Evoltion Studios aan een gratis update waarbij spelers de beschikking krijgen over onder andere een dynamisch weersysteem en een fotomodus. Door middel van updates zullen er later ook nog gratis extra racetracks bijkomen. Dat is nog niet alles, want de ontwikkelaar zal tot juni 2015 iedere maand wederom geheel gratis, een nieuwe wagen voor in de game beschikbaar stellen. Om het gehele plaatje volledig te maken hebben we hier een kalender van alle DLC pakketten die je zult kunnen gaan aanschaffen.

Deze DLC pakketten bevatten wederom nieuwe wagens en ook Tour Packs, wat uitbreidingen zijn voor de campagnemodus. Elk pakket wat verschijnt bevat nieuwe challenges en biedt je tevens de kans om nieuwe Trophies te halen. De periode waarin deze extra content zal gaan verchijnen zal in november van start gaan en duren tot ergens ‘diep in 2015′. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om een season pass aan te schaffen voor € 24,99 waardoor je, je flink wat geld zult besparen.

Wil je alle DLC namelijk los aanschaffen, dan zal je in totaal (gebaseerd op reguliere prijzen uit de PSN Store) uitkomen op zo’n € 75,84, dat scheelt dus nogal wat. Driveclub zal op 8 oktober exclusief gaan verschijnen voor de PlayStation 4.

Boxshot Driveclub

Driveclub

Releasedatum:
08-10-2014
Genre:
Racen
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1.    322 XP
  mysticwolf's avatar

  Veel content voor dat geld.
  Koop niet snel een seasonpass, maar hier maar ik een uitzondering voor.

 2.    609 XP
  PS-4-Eva's avatar

  Leuk om horen dat er elke maand wel iets te krijgen is als je de season pass koopt, en vrij goedkoop ook.
  Must have game en season pass

 3.    60 XP
  Kevin043's avatar

  Mooi! Kan niet wachten

 4.    673 XP
  MightyMostert's avatar

  Die licht blauwe ring krijg je gratis? en de rode ring zit in de seasonpass?

  Wel vaag om er dan bij de release van de game direct een nieuwe track en auto bij te voegen. Begin daar dan de maand erna mee. Of mis ik iets?

  In feb de laatste track dlc. Rest is daarna alleen nog auto’s challenges en skins.
  Vaak ben ik tegen die tijd wel weer klaar met een racegame.

  hmmm twijfel dus of ik die Seasonpass wel zo aantrekkelijk vind als dat het eruit ziet.

 5. Anoniem -   
  84.26.145..xxx's avatar

  Tja, ik weet niet hoeveel auto’s er standaard in een racegame zitten maar wat gratis auto’s kan geen kwaad als er standaard maar 50 in deze game zitten.